Filmer online bio då du vill!

Att titta på film online har massor av fördelar. Den främsta är givetvis den att du själv bestämmer när filmen ska starta. Du har heller inte reklam som det ständigt är på TV. Långfilmer på TV innebär minst att en timme går bort i reklamtid. Sedan går det såklart att se på filmen hur du än är klädd och vart du än befinner dig. Visst är det trevligt att gå på bio ibland, fast handen på hjärtat vart är det skönast? Föredrar hemma i soffan med mysbyxor eller i en salong propert klädd? Jag tror jag vet vad de flesta svarar. Sedan är det såklart ett utmärkt sätt att fördriva tiden på under resor. De flesta har surfplattor då de reser och på de flesta transportmedel erbjuds gratis internet. Många småbarnsföräldrar har dessutom upptäck fördelen att montera in små TV-skärmar på bilens säten. Att titta på film online är verkligen praktiskt.

Online är sättet att se på film både nu och i framtiden

Filmer online ett gigantiskt utbud

De flesta har väl hört talas om The Pirate Bay och Torrent där det går att tanka ner filmer från nätet. Fast det går att titta på film online på lagligt vis också. Ta bara som fenomenet You Tube, där ligger tusentals filmer och serier ute. Du kan titta direkt online och dessutom finns det även möjlighet att få filmerna textade. SVT har ett öppet arkiv med många svenska filmer, en riktigt guldgruva för dem som gillar svensk film.

Ett stort plus med att se filmer online är att de dyker upp väldigt snabbt. Det går att se den senaste Hollywoodfilmen ganska snart efter att den släppts på bio. De som gör filmerna har insett att den handlar på nätet direkt efter premiären och därför släpps de nya filmerna betydligt fortare idag än vad de gjorde för bara ett par år sedan. Att se på film online är definitivt framtiden.